Tarihçe

Tarihçe

Firmamız üç kuşaktır Tekirdağ iline bağlı Malkara ilçesi Organize Sanayi Bölgesi’nde Süt ve Süt Ürünleri İmalatı Sektörü’nde faaliyet göstermektedir.

Kurulduğu ilk günden beri imalathanesini her geçen gün yenileyen ve modernleştiren,12.500 M²’si kapalı olmak üzere toplam 25.000 M² alanda günlük çiğ süt işleme kapasitesine sahip modern bir tesis haline gelmiştir. Tüketicinin sağlıklı beslenme sorumluluğu ile hareket eden firmamız, ürünlerini bir Avrupa standartı olan HACCP normlarıyla işlemekte ISO 22000:2005, BRC Food Standart Version 7, IFS Version 6 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri, ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve Gimdes onaylı Helal Gıda Sertifikaları ile çalışmaktadır.

Üretim için tüm sertifikalara sahip olan firmamız yapmış olduğu yeni yatırımlarla, fabrika üretim birimlerini, teknolojik alt yapısı ve kurumsal kimliğini yenileyerek Türkiye‘nin bütün bölgeleri için üretim ve dağıtım yapabilen modern bir yapıya kavuşmuştur.

Kalite ve müşteri memnuniyeti çerçevesinde müşterilerimizin sağlığını korumak ve ürünlerimizin standartlarını en yüksek seviyede oluşturmak firmamızın en temel ilkesi olmuştur.

Bunun için; tüm çalışanlarımızın katılımı ile müşterilerimizin beklentileri doğrultusunda yasal mevzuatlara uygun olarak genel hijyen kurallarını en üst seviyede uygulatmak, gıda güvenliğini sağlamak ve faaliyet gösterdiğimiz her alanda, uygun sürelerde ekonomik çözümleri, ürün ve hizmet kalitesini taviz vermeden sunarak, müşterilerimizin memnuniyetini sürekli arttırmak, ürün ve hizmetlerimizin kalitesini tesadüflere bırakmadan sürekli kontrol ederek, tercih edilen ve örnek gösterilen bir kuruluş olmak en büyük hedefimizdir.